Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΠΕΙΕΠ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας κ. Αν. Κουράκη


Την Τετάρτη 11/3/2015 και ώρα 11:00 πμ αντιπροσωπεία της ΠΕΙΕΠ έγινε δεκτή από τον κ. Κουράκη στο Γραφείο του στο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η συνάντηση έγινε σε κλίμα εξαιρετικά καλό. Θέσαμε στον κύριο Υπουργό τις προτάσεις μας και αυτός από πλευράς του δεσμεύτηκε για τα εξής:


  1. Επανασύσταση όλων των καταργημένων ειδικοτήτων της ΤΕΕ που καταργήθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 82 του Ν. 4172/13. Επανασύσταση όλων των οργανικών που καταργήθηκαν δυνάμει του παραπάνω άρθρου.
  2. Άμεση επιστροφή όλων των συναδέλφων σε διαθεσιμότητα στις οργανικές τους με το ίδιο ΜΚ και βαθμό όπου κατείχαν. Όσοι συνάδελφοι μετατάχθηκαν σε Διοικητικές θέσεις ή σε άλλους κλάδους θα επιστρέψουν στις θέσεις όπου υπηρετούσαν ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
  3. Όσον αφορά τα ιατρεία μας ο Υπουργός ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ να υπογράψει την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) σύμφωνα με την οποία γίνεται σαφές ότι επιτρέπεται η λειτουργία ιατρείου και ανοίγει το δρόμο προκειμένου να δοθούν σε όλους του συναδέλφους Άδειες Άσκησης Ιδιωτικού Έργου.
  4. Τέλος, όσον αφορά το ασφαλιστικό μας δεσμεύτηκε να υποστηρίξει την διατήρηση όλων των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο της Ένωσης, στην Αντιπρόεδρο ή/και στο dspeiep@gmail.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου